Möt Axel Bohlin, Marknadschef på Fascia Innovation

När Hans Bohlin frågade sin son om han ville jobba med hemsidor och internetmarknadsföring för ett nytt friskvårdsprojekt hösten 2009 hade Axel Bohlin ingen aning om vad det skulle komma att innebära.

Far och son har sedan dess jobbat tillsammans med att bygga upp Fascia Innovation och överkommit en mängd utmaningar som stått i deras väg.

Axels titel är Marknadschef men han har ett finger med i det mesta av verksamheten, utom möjligtvis behandlingar och maskinutveckling.

”Axel är en positiv person som tar till sig erfarenheter och kunskaper snabbt samtidigt som han kan applicera dessa på verksamhetsnära aspekter. En stor styrka hos Axel är hans lyhördhet och drivkraft, han kan även ge och ta kritik på konstruktivt sätt.” – Anders Larsson

Varför jobbar du på Fascia Innovation?

Det finns två anledningar till att jag brinner så mycket för att jobba med Fascia Innovation

Den ena är att få hjälpa människor att våga mer, lysa mer och ta mer plats, i det här fallet är det våra kunder. De är så otroligt duktiga och har så mycket att ge, men det är inte alla som insett sin fulla potential. Här blir mitt jobb att ge dem plattformen, verktygen och förutsättningarna för att bli så bra som möjligt.

Den andra är att att förändra ett paradigm, sättet vi ser på hälsa. Någonstans fick vi lära oss att dela upp saker, att kroppen är delar som ska behandlas som delar. Jag tror att allt sitter ihop, att allt är en helhet. Jag tror även att den nya kunskapen om Fascia kan vara nyckeln till att vi kan förändra sättet vi ser på vår kropp, att det kan vara det som får oss att inse hur otroligt fantastiska skapelser vi är.

Vi är så mycket mer än vi tror, och när vi förstår det kommer vi kunna åstadkomma så mycket mer.

Sen har jag ytterligare en anledning. Jag är otroligt intresserad av fotboll och följer engelska Arsenal i Premier League slaviskt. Det är otroligt frustrerande att våra (yes, våra) spelare skadar sig hela tiden. Det är ännu mer frustrerande att de rehabiliteras med förlegade metoder.

En personlig vision är därför att fysion springer in med en Atlasbalans M1 istället för med kylspray…

”Axel är både en kreativ kraft och en bra projektledare i samma person. Kombinationen av både stark kunskap och en teknisk kompetens och stark vetgirighet ger att Axel lyckas med de webbprojekt som jag har arbetat med honom med.” – Mats Ståhle

Om Fascia Innovation